kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Saturday, December 3, 2011

Please SYUUUUHHHHHH from my life..huh....


Assalamualaikum....Hai.....

Hari minggu yg sunyi sepi.....Aku sekali lagi di belenggu kebosanan yg melampau
Halamak bahasa mcm nk tulis novel la plak....
Eceli aku sebenarnya BiZi sgt2...
banyak tol urusan yg aku nk settlekan b4 esok...
Tapi bosannyer ya ampunnnnnn
tenok kerja nak kira2 jer mula la mata mengantuk.....
Bila ngadap Muka buku ker....
Muke blog ker cerah lak mata aku ni....haiiiii

Mengantukkkkkkkk!!!!!please SYYUUUUHHH sekejap sampai aku siap kerja bole???










Jawapannya mmg tak laa kan...huhuhu
Bestnyer kalau bule tido mcmni........
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................

okebaiiiiiiiiiiii:)

Wednesday, November 30, 2011

Alahaiiiiiii CINTA ELYSA......

Assalamualaikum....hai.....:)

Aduhhhh.....arini aku kebosanan sebenarnyer......

korang tau sebab apa????
ini semua gara2 tak dapat tgok
CINTA ELYSA 
yg dah merasuk dalam jiwa ramai orang......
Kenapa lah bole tak de plak.......
adoiiiyaiiii gara2
perhimpunan merah putih la punya pasal.......
nape la dia tak wat
pembukaan tu time ptg ke.....
kenapa la media prima 
 tak wat kt TV lain kan....
TV9 ke....TV8 ke....TV7 ke....huhuhu
walau berapa bnyak kenapa sekali pon
tetap gak tak dpt tgok mlm tadi kan
ermmm apa nk buat kan...
redha jer la kan 


aku rasa ramai yg kechiwa mlm tadi.....
sabar yer....mcm saya...sabar ha...sabar la sgt nk tggu next week huhuhu
apa pun gandingan 
FASHA SANDHA & JOHAN ARIFF 
memang best giler....
apa pun aku nk layan lirik lagu
dalam citer tu....selain lagu NERA & STACY 
aku paling suka lagu SPIDER yg jd OST citer ni....best giler....
apa pun korang layan la dia punyer lirik oke.......:)

Kita Satu - (Spider)
Seringku bertanyakan
Dimanakah hatimu sayang
Kian lama ku simpan
Bersarang cinta dalam diam

Sampai bila harusku pendam
Layan cinta dan perasaan
Dengan lafaz ku bisikkan

Korus
Kita telah ditakdir bersama
Teman hidup di dunia
Malam siang kita jadi satu
Kerana engkau adalah milikku
Pegang tanganku seeratnya
Dunia ini berputar ligat
Mengapa harus ada sesal
Andainya tersungkur tetap bersama
Sampai bila harus ku pendam
Layan cinta dan perasaan
Dengan lafaz ku bisikkan .. oh ..
Satu….. wooooo..

Kita telah ditakdir bersama
Kerana engkau adalah milikku
Kerana engkau adalah milikku






Monday, November 28, 2011

My anniversary .........



video

Video slide yg tak berapa best ni aku buat khas sempena
anniversary aku dah hubby yg ke 12 tahun....
Amat terharu dah tak sangka dah 12 tahun kami melayari bahtera rumah tangga.....
Dan kami amat bahagia....semoga kebahagiaan tu ttp menjadi milik kami 
insyaallah....

Buat suami ku tercinta.....
Sesungguh nya cinta dan Kasih ini tetap utuh
menjadi milik mu....
Ibu sayang ayah sangat2....
muahhhhhh

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers