kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Monday, March 21, 2011

:: :-) ::


Assalamualaikum..hai....:)

Tajuk jer dah senyum....emoticon pun senyum tentu korang buleh baca mood aku sekarang....
yesss tentu lah tengah gumbirakan......
kenapa????????
sebab sekarang aku ada lebih bnyak masa untuk berblog...ber fesbuk dan lain2 aktiviti online
juga aktiviti sampingan aku selama ni ialah menulis novel.....aku akan sambung penulisan aku.....yg dah lama terbengkalai huhuhuhu
kerana??????
sekarang aku dah ada maid....
hummmm akhirnya hincik somi ku mencari jugak maid untuk menjaga fahmi full time....
di samping itu membantu kerja2 rumah aku....sekarang aku ada bnyak masa sebab maid aku tu terlampau rajin...
eh dia terlampau rajin ke aku yg dah jadi pemalas ek??
confius ni heheheheh

Apa pun aku mengalu2kan kedatangan maid ku ber nama Nurma....

to my house....
Be a good maid yeah.....
Harap2 dia seorang yg jujur ,ikhlas dan sabar
menjaga fahmi.....harap2 lepas ni tak ada apa2 lagi berlaku pada fahmi....
kerana bibik akan menemani kemana sahaja fahmi pergi....
so dia akan menjadi mata dan telinga untuk aku dan menjadi mulut untuk fahmi untuk mencerita kan apa sahaja yg org buat pada fahmi.........

Demi kasih sayang......untuk anak ibu..ibu & ayah akan buat apa saja.....:)
janji anak2 ibu selamat............

*************************************************

5 comments:

Mizz Bed said...

oo Nurma nmenyer. sedap nme dia.. smoga lps nih xde ape2 pkara bruk blaku pd fahmi lg. n.. excited bile lg la nk dpt tibe umah mksu lg T__T

aeinmaen said...

yup nurma nama dia..gambaq tak leh upload untuk bahaya nnt ramai lak mat2 indon hntar form hahahahah
meh la dtg di alu2kan sebab kita akan dapat lebih masa spent time bersama.......awwwww:)

Mizz Bed said...

mmg sgt maw ingin ke sana. really2 need u, muksu.. i'm getting so down to be here.. T_T

Mieza whb said...

mana muka mid muksu,upload lahh.hehe

aeinmaen said...

along & miza: meh la dtg cni....meh la...tak leh upload la miza kalau nk tgok kena dtg cni tapi kt along ada pic dia hehehehe

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers