kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Tuesday, March 15, 2011

:: along a.k.a Mizz Bed DATANG!!!!!!!!!!!!!!::





Assalamualaikum...hai..:)

Dua hari ni sangat busy....menghabiskan masa bersama my niece along a.k.a MIZZ BED ....mmg seronok sangat bila dia datang kesini..terharu la jugak sebab jauh2 pun dia nak gak datang jumpa aku.....tq gak la pada
cik rosmiza yang sudi meminjamkan kereta kesayangannya si "keceh" untuk permudahkan mizz bed datang kemari....
jasamu di kenang cewahhhh heheheeh

Kalau berdua dengan si along ni mmg banyak benda nk story,banyak aktiviti nak buat yg penting kata along aktiviti makan masakan aku....dia mmg suka....terharu gak la bila dia menghargai aku kan.....

Masak2 time heheheh
Menu panas dari dalam periuk dan kuali..........


sup ikan merah yg tengah mengelegak dalam periuk.....fav si along.....


ni plak  tempe sambal jawa jugak fav along:)


ini lak kangkong belacan jugak fav along heheheh

makan...dan makan..dan makan...sampai along kata tank dia full tahap gaban....petang lak wat aktiviti cuci2 services...mencuci si "keceh"....
along n fami yg bersemangat kemain menyental si "keceh" heheheheh




tengok mereka begitu bersemangat heheheh

menu minum petang hari tu goreng pisang....dengan nescafe....perhhhh
menu makan malam lak aku masak mee hailam.....khas untuk along sebab mee hailam mmg fav dia.....
mmg selera tol dia makan......sampai tak larat nk berjaga sampai tgh malam....
heheheh......

apa pun quality time bersama tu yg amat berharga......
kita kena sentiasa hargai setiap detik hidup kita bersama orang2 yg kita sayang di sekeliling kita....

apa pun walaupun rutin nampak biasa...tapi aku happy sangat dengan kedatangan along.....:)
gonna miss u Mizz Bed..........:p

9 comments:

Mizz Bed said...

rinduuuu sgt n masakan mksu. nseb bek dh mkn sckup2 nye spuas2 nye masakan mksu. time kaseh mksu & puksu tersayang.. I lovee u sooo much !!! thanx for evrything.. terharuuu, T_____T

aeinmaen said...

Nanti ada masa dan kelapangan datang la lagi.mksu sentiasa terima dgn tgn t'buka..luv u too my dear :)

Mieza whb said...

waaaaaaaaaaaa bestnyeee!!!!hehe
kangkung sedappp!
kene sental kecheh sebab die punye tuan malas mandikan die,so daki dah susah nak tanggal.hahahha

Mieza whb said...

ops lupa,sama sama muksu:)

aeinmaen said...

Miza tuan keceh bkn mls,tp x sempt..tp x pe fami rela t0l0ng sental keceh kak miza hehe

Edy Zaidi said...

adui..lapar tgk gambar makanan tu..huhu

aeinmaen said...

Edy:mskan biasa2 je...tp sume fav my niece ni :)

Mizz Bed said...

sume leh jdk fevret klo mksu yg msk. kayu msk lemak pon jdk sedapp tak taw nape.. hehe

aeinmaen said...

Melampo tol..tp bole cube.next ko dtg mksu msk kayu ye

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers