kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Wednesday, April 13, 2011

:: benci tapi sayang ::

Assalamualaikum....hai....:)

Hai hari yg redup ari ni aku pun redup sama....dok golek2 atas tilam teringat lak nak update blog...
sebenarnya tadi aku tgh belek2 satu gadjet kesayangan aku.....
Benda ni dah lebey 3 tahun dah aku beli...so korang faham2 la...gedjet kalau dah lebey 3 tahun mmg dah tahap hidup segan mati tak mau..dah mcm expired gitu.....lagi2 dah selalu jer anak2 aku buat baling dinding......tak pon jatuh2 kan kt lantai...
ini ler gedjet yg aku maksudkan.....


sebenarnya henfon aku N73.....org dah tak guna dah henfon cenggini...kebanyakan orang dah guna smart fon....tapi aku tetap gak sayang henfon aku ni...walaupon kekadang  ada gak aku rasa nk baling jer dalam longkang....BENCI!!!!


mana tak nya bila baru jer nk bercakap....dan2 tu dia mati...battery low dia kata walaupun baru jer charge kasi full.....dah tukar battery baru elok la sebulan dua pastu dia wat hal lagi....haiiii...

tapi macamana pun aku tetap gak sayang henfon aku ni.....ada sentimental value pada nya....hikhikhik....
kalau aku nak tukar baru pun aku akan simpan N73 ni leklok......tapi korang rasa henfon apa yg aku patot beli ek untuk mengantikan N73 kesayangan aku ni???yg pastinya mesti lah lebih hebat dari N73......kalau tidak aku tetap gak sayang kat N73 aku tu....

Walaupun rasa sedey...


tapi aku rasa dah sampai masanya aku menukar N73 aku ni dengan henfon yg baru
good bye N73......luv u tapi aku terpaksa mencari penggantimu ......






4 comments:

Mieza whb said...

xpe muksu,kalau sanyang jgn track in.beli lg satu fon.yg lm tu simpan buat kenangan:)

aeinmaen said...

tapi kan miza semenjak post kt blog ni makn tenat sakit dia....camera pun dah tak leh guna hampeh tol mcm mmg layak throw into dusbin jer bak kata bibik heheheheh

Azizan Zolkipli said...

Moksu, belilah iPhone 4 ( :

aeinmaen said...

anak buah....bukan tak mau beli tp tak geti nk guna yg touch2 skrin ni...(yg sebenonyer mahal heheheh)

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers