kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Tuesday, March 1, 2011

~jenjalan carik pasal....~


 Assalamualaikum...hai..:)

Hari ni lambat ckit update...Pagi tadi pas hantar anak gi sekolah aku,hubby bawak anak yg kecik kuar...
aje jenjalan busan duk umah....kerja umah semua dah settle awal2 pagi kebetulan hubby lak tak kerja...
so dia ajak la aku kuar....memula kami gi car wash mandikan altis...sebab dah terlampau kotor luar dan dalam tak lalu lak nk bawak gi jenjalan...busan gak la menunggu basuh kereta.....anak lak suka jer berlari-lari yer la budak kan huhu



Bersedia untuk mandi en altis.........


sambil tunggu tu hubby aku baca paper..aku jer yg blur tak tau nk wat pe
paling aku tak suka gi car wash...hehehe

Baca paper bang....:)
Siap je cuci kereta aku la yg 1st masuk kereta tak tahan panas tol cair bedak aku....heheh
destinasi pertama aku

Kedai kain Bunga Raya.. nak cari kain untuk baju sekolah fami.....tengah2 cari kain tu..tgok2 hubby aku lesap...ermmm bukan nk bgtau gi mana huhu
aku teruskan jer la mencari dah jumpa dan beli tgok2 hubby tak gak sampai....
aku kuarlah dari kedai kain tu jenjalan le ke kedai lain...tgok2 hubby aku datang bawak beg plastik kecik
dia kata dia gi toilet hehehe....nyempat...
"ayah belikan ibu ni"
dia hulurkan plastik kecik tu kat aku....
sekali aku bukak tgok dia belikan aku shawl heheheh...alahai laki aku..kuikuikui...
nyuke ngupenye aku pakai shawl....
"tq ayah...."
senyum lebar aku....dia kata shawl tu tak mahal sgt tapi dia suke...
aku tgok ok la kot dah hubby suka kena la pakai...heheh

ini ler shawl yg en somi ku belikan tadi....cantik tak???heheh

Habis kt situ kami gi la plak Tesco....beli & blah....heheh
belanja barang2 dapur ckit....siap membeli dan blah anak yg kecik tu ckp

"ibu adik lapar sgt ni nk makan"



Ini menu Aqil yg dia oder sendiri


kami pun teruslah masuk ke marrybrown yg ada di sebelah tesco tu...
si kecik pun kemain pandai nk oder....

Ini menu ayah & ibu...:)

aku n hubby makan nasi ayam...si kecik mkn ayam n kentang jer selera sungguh dia makan mmg lapar betul budak ni hehehe
Tgok macamana dia makan heheheh


selera sungguh dia makan...


Aqil snap candid kat ibu..nakal yer....:)


Dah licin....:)

"Aqil nk main jap..jom ayah..."

Dah siap sume kami pon balik la...nak amik anak sekolah...tapawkan makanan untuk fami.....
Balik letih ooo...nak punggah barang yg beli tadi....
bershopping mmg best..tapi nk kemas mmg tak best heheheh

Itu la cerita aku seharian hari ni....nk kata best sgt bese2 jer..just enjoy la with my family...
:)



##########################################################

6 comments:

memsheila said...

seronotnyer.....hehehe...

aeinmaen said...

mmg seronot..paling tidak leh cuci mata duk umah jer naik busan gak....sementara en somi aku tu tgh free kena la menafaatkan peluang yg ada heheheh

memsheila said...

komen kat blog nie xde notification ek??...huhuhuuhu.....

aeinmaen said...

tak de kot....sbb aku pon tak penah dapat notification pon heheh..aku pon tak tahu maklom la blogger baru...hehehe

Tun Leana said...

bkn men dpt shwal bru dr en. puksu.. nmpknyer sokongan penuh tlh dtunjukkn pd penampilan bru anda yer.. hehe!

aeinmaen said...

Begitu ler gamaknya mizz bed....tq kt u gak sbb mendorong i merubah penampilan hehe

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers