kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Friday, March 4, 2011

~Kira-kira....sudah mai...~




 Assalamualaikum..hai...:)

Semalam tak sempat nk update blog apa tah lagi BW......
sangat2 la BZ nya seharian mengadap kerja kira2 aku tu...
Kerja yg memang tetiap bulan awal bulan jer aku busy mengalahkan menteri huhuhu
 tutup akaun,
kira gaji pekerja,kira itu..kira ini....yer la biz sendiri kena la mcm ni kalau idak
mana husb aku nk maju kan....kena la aku jd tulang belakangnye....tapi sungguh meletihkan.....





Sekali dapat tido mmg best....ngeee
mmg manyak syiooookkkkkk oooo.....:)


Semalam seharian mengadap nombor.....otak pun dah full..hari ni tinggal kerja2 agihan.....
kira 3/4 kerja dah settle....so leh rilek sikit....
pagi ni nak buat sarapan apa ek??
Dok terfikir2..tercari2....sebelum anak2 bangun....
nak wat sarapan yg simple jer tp mabeles......
Kalau nk fikir menu kena duk dapur baru ada feel masakan ...
kalau duk depan Pc mmg tak datang Feel tu heheh.....
Apa-apa hal jom pekena kopi secawan baru la idea lekas datangkan....
coffee time...bye:)




2 comments:

Mieza whb said...

muksu,kalau kira2 ad duit lebih bagi kite skit.nak pg shoppingggggggg!haha

aeinmaen said...

Miza lbh x ada la,x ckup ada la huhu bjet lari x dan kejar kuikui

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers