kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Tuesday, February 22, 2011

~Apa yang sesuai???~




Assalamualaikum...hai....:)

Keseronokan menyambut ulangtahun kelahiran aku semalam tiba-tiba aku jadi pening...
memikirkan apa hadiah yg aku nk bagi kat hubby aku 26hb ni??alahai susah gak bila birthday dekat2...
susah nk fikir hadiah huhuhu....

apa kata korang tolong fikirkan sama2 dengan aku ok tak???
memula aku terfikir nk bg enfon....yg 2nd aku fikir nk bg jam tangan...
baranagn lelaki ni terhad bebeno sbb tu pening nk fikir..tp siyes la kan husb aku mmg tak suka pakai jam tangan...kalau beli enfon plak mesti dia akan kata enfon dia  ni pon ok lagi wat pe membazir...so apa aku nk bg ni huhuhuh....no idea...mentol di kepala aku ni tak nyala2 lak nk bg idea yg bernas huhuh


15 minit kemudian.....................





haaaa...........dah nyala...dah nyala.......
Kalau tak bagi hadiah aku ingat nk belanja jer dia makan seafood...sbb hubby aku ni mmg penggemar seafood...so....itu jer la idea yg terbaik aku rasa heheheh
apa pendapat korang???kuikuikui..suspen jer kan heheheh




4 comments:

Edy Zaidi said...

bagi yg dia minat...if kalau nak kasi something, buat sendiri...mesti dia hargai sampai bila2

aeinmaen said...

edy: mmg best kalau nk kasi something buat sendiri tapi tu la kras tgan la nk wat something tu...tapi kalau masak special2 tu bule la hehehehe

memsheila said...

belikan dia porch atau beg sandang... untuk dia letak henpon...rokok...n kunci kereta/lori...amacam?

aeinmaen said...

Shila: dia br beli p0rch br bln lepas,ssh t0l nk pk kan huhu

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers