kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Friday, February 25, 2011

sabtu datang lagi:)


Assalamualaikum...hai:)

Sabtu datang lagi.....hari ni agak lapang trafik kt umah aku tak sesak seperti hari2 yg selalunya..
Mlm tadi aku dah kasi settle semua kerja2 kat dapur...
pakaian dan cuci dan siap dah sidai....
Pinggan mangkuk jugak dah siap cuci....sinki dah clean...
Dapur dah siap kemas dan siap moop bersih punya.....

Semua tu terjadi gara2 notice tak ada air ari ni...so mlm td aku merajinkan diri buat semua...
sekali bangun pagi tadi aku terus buka paip tgok elok jer air kuar...taoi tak pe la kan
kira bonus la untuk aku dapat la aku update blog jup merepek pepagi sabtu ni....

Jup lagi nk wat sarapan....seperti biasa blur jer tak taw nk wat sarapan apa.....



Haduh bila search kat hincik Goog kuar lak gambar nasi lemak ni...
perh confirm la aku masak nasi lemak pagi ni dah terlioq dah tgok pic ni...
ok stop dulu untuk bikin nasi lemak untuk breakfast pg ni...adios..:)

4 comments:

Edy Zaidi said...

buat bfast banyak sikit yer..nak serbu rumah..haha

aeinmaen said...

Edy:smlm wat b'fast nasi lemak,sekali lap je licin,anak2 mmg suka nasi lemak..nk serbu kn tggu next weekend ye hahaha

Tun Leana said...

nsik lemak itu menyeksakan jiwa.. T___T

aeinmaen said...

Nasi lemak semua org gemarkan..lg2 kalau lengkap semua mmg mabeles hehe

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers