kawan-kawanku:)

My beloved heroes:)

Thursday, February 24, 2011

~my new look;-)~





Assalamualaikum...hai:)
Ini 2nd time aku pakai shawl,tapi 1st time aku pakai sendiri.aku x tau la nmpk ok ke x,bila tnya en hubby dia just senyum je,x sp0rting taw..paling tidak komen la sikit kan..hummm
tapi x pe,aku rasa korang je la yg judge ok ke x aku pakai shawl...:) dan t0l0ng bg komen ikhlas ya...aku akan terima semua pendapat korang..tq in advance:)
Tapi aku rasa selesa jer pakai shawl ni tak kira la apa pun org nk kata kan yg penting kita happy....:)









9 comments:

memsheila said...

aku ada gak shawl mcm nie tp hubby aku kata...toksah pakai!!!!! belit sana, belit sini....hehehe

aeinmaen said...

Shila hubby aku suka lak aku pkai nmpk trendy dia kata hehe

Edy Zaidi said...

suma org dah kemaruk shawl dah ni...hehe

aeinmaen said...

Edy: tu la kan x nk ketinggalan fesyen selagi x melanggar syarak kan hehe

zahniza said...

Cantiklah ain...

Huraizah said...

huhu...cantik2!aku pon nak pakai shawl jugak

aeinmaen said...

Thank's emy n rai..aku memula x yakin gak nk pkai tkut x kena n aku,tp bila pkai rasa selesa n hubby kt cantik br aku rasa lega.korang pun klu nk, pkai la,ok je hehe

Tun Leana said...

cantekk nye muksu sy..!! :)

aeinmaen said...

sbb tu anak buahnyer pon cantekkk kan!!! heheheeheh

semakin hari semakin cinta:)

Daisypath Anniversary tickers